0708 - 60 55 16stefangandersson@yahoo.se

Snickare, uterum och ombyggnader i Karlstad

Snickare i Karlstad

Gröndals Allservice hjälper alla som behöver kvalitativ och erforderlig hjälp av skickliga, rutinerade och effektiva snickare i Karlstad eller dess omnejd. Här på vårt företag tar vi oss an de flesta typer av bygguppdrag och våra snickare arbetar alltid noggrant, omsorgsfullt och kvalitativ, samtidigt som de alltid försöker att arbeta effektivt, så att de tidsramar som är uppgjorda med kunden så långt det är möjligt hålls.

Uterum och ombyggnader

Du är måhända intresserad av att erhålla ett snyggt och modernt uterum i Karlstad eller dess omnejd. I så fall kan vi på Gröndals Allservice hjälpa dig med detta. Vi har även möjlighet att hjälpa till med annat, såsom ombyggnader och renoveringar med mera. Vi har kort och gott kapacitet att hjälpa till med det allra mesta inom bygg och snickeri. Det är detta som vi är bäst på.

ROT-avdrag

När du anlitar våra snickare för hjälp inom exempelvis uterum eller ombyggnader, så kan du, förutsatt att du anlitar oss som en privatperson, använda dig av ROT-avdraget. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av kostnaden vid anlitandet av en byggfirma likt vår, Gröndals Allservice. I skrivande stund ger ROT-avdraget rätt till ett avdrag på 30 procent av arbetskostnaden. Vi på Gröndals Allservice kan berätta mera om just ROT-avdraget, om det är någonting inom detta, som du är osäker på och som du vill veta mera om. Vi har arbetat med bygg och snickeri i många år. Vi kan det mesta som har med ROT-avdraget att göra.

Begär en offert

Du kan med fördel begära en offert för presumtiva tjänster inom bygg och snickeri. Du kan på så vis fundera hemma och slipper sålunda att bestämma dig i all hast. Alla offerter här hos oss på Gröndals Allservice är självfallet helt kostnadsfria. Vid frågor kontakta oss på Gröndals Allservice.